Follow us

Τζένη Μπότση | Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της στο Πεδίον του Άρεως

Σε μία γιορτή αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Τζένη Μπότση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μιχαλά. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της με τον οποίο έχουν αποκτήσει την μονάκριβη κόρη τους, Αλίκη έδωσαν το παρών στο φεστιβάλ ''Woof festival 2024'' στο Πεδίον του Άρεως. Η Τζένη Μπότση φορούσε ένα chic καφτάνι με λαχούρια που συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Από κοσμήματα, επέλεξε μία σειρά για τα χέρια και τον λαιμό ενώ τo summer look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πορτοκαλί κοκκάλινα γυαλιά ηλίου.

Το "Woof Festival 2024”, ήταν μια γιορτή αφιερωμένη στα κατοικίδια, όπου έλαβε μέρος η ελληνική εταιρεία "Cosmos Pet Supplies'' και σε αυτή έδωσαν το παρών προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Παράλληλα, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον πρώτο σκύλο οδηγό για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, ‘’Ariel’’, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος τους συνεχάρη για την πολύτιμη στήριξη τους στην "Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Θανάσης Μακρής”.

Η "Cosmos Pet Supplies”, πάντα ευαισθητοποιημένη, στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό μέσω του σκύλου ‘’Danny’’, o οποίος εκπαιδεύεται για να βοηθήσει και να ενισχύσει στην έρευνα της εξαφάνισης παιδιών.

Τζένη Μπότση | Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της στο Πεδίον του Άρεως

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ