Follow us

"Είμαι 53, αλλά αισθάνομαι 27"

Η Έλλη Κοκκίνου για την ηλικία της.

MissBloom TEAM
Έλλη Κοκκίνου Instagram

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες και η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο προσέχει τη διατροφή της, αλλά και την εμφάνισή της.

Βάσω Τσιμιτσέλη | Φωτογραφίζει την Εύα της στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς

Η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Πανταζή και τη Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην ηλικία της, τονίζοντας ότι αν και είναι 53 αισθάνεται 27 χρονών.

"Είμαι 53 αισθάνομαι πολύ καλά, αισθάνομαι πιο νέα, 27-30 ετών. Θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του, καλύτερα να λες την ηλικία σου στα 50 και να φαίνεσαι 40, παρά να είσαι 50, να κρύβεις την ηλικία σου και να φαίνεσαι μεγαλύτερος" δήλωσε η ίδια.

"Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά. Έχω πάρει μετάλλια! Ο πρωταθλητισμός σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους" είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ