Follow us

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για Ράνια Τζίμα | "Το είχα έγνοια γιατί της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο σύζυγος της Ράνιας Τζίμα και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

MissBloom TEAM
Ράνια Τζίμα NDP

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που φέτος έχει θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Αριστερά, βρέθηκε πριν λίγες ώρες καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι". Κι ενώ η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από πολιτικά θέματα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

"Αν και παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τι κουβέντες τις πολιτικές, ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση, είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Η σύζυγός μου το απολαμβάνει περισσότερο, αυτό το θέμα και προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύουμε, αναλύουμε", ανέφερε αρχικά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε:

"Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω και εγώ βάρος, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική", δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για Ράνια Τζίμα | "Το είχα έγνοια γιατί της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr