Follow us

Κατρίνα Τσάνταλη | Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο με τον 3 μηνών γιο της στο κήπο τους

Μία νέα φωτογραφία του μικρούλη δημοσίευσε η Κατρίνα Τσάνταλη!

MissBloom TEAM
Κατρίνα Τσάνταλη NDP

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, μιας και κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Μαμά η Νάντια Ράπτη | Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων έφερε στον κόσμο τον μικρούλη τους πριν από τρεις μήνες και έχει αλλάξει η καθημερινότητα τους πλήρως.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια είχε πει: "Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών. Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο, αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες".

Πρόσφατα, η Κατρίνα Τσάνταλη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τον μικρούλη της και ένα παιδικό βιβλίο που η ίδια έχει γράψει και όπως έγραψε το έκανε για να είναι το πρώτο που θα του διαβάσει.

"Δεν είναι μόνο που αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας… Όταν έγραφα τον Ιπποπόκαμπο , ήταν για να είναι το πρώτο του βιβλίο. * γράψτε μου αν θέλετε ποιο ήταν το δικό σας πρώτο βιβλίο" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ