Κώστας Καραφώτης- Μάρω Λύτρα | Το χρονικό του μεγαλύτερου έρωτα στην ιστορία της τηλεόρασης

Η σχέση του Κώστα Καραφώτη και της Μάρως Λύτρας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Fame Story.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το 2004 το τηλεοπτικό κοινό δεν ξεκολλούσε από την μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια προβολής του Fame Story. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πρόσωπο, την Μάρω Λύτρα!

Την περίοδο εκείνη 2003-2004, δεν υπήρχε άνθρωπος, που δεν μιλούσε για το κορίτσι αυτό και για το ειδύλλιό της με τον, επίσης, εσώκλειστο στο σπίτι του Fame Story, Κώστα Καραφώτη.

Η Μάρω Λύτρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Κάποια στιγμή η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Η νέα της ζωή στον Καναδά

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της.Το 2017 σπούδασε νοσηλευτική και παντρεύτηκε το 2017 η Μάρω Λύτρα με τον επιχειρηματία Theo Pappas στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr