Follow us

Η "εξαφάνιση" του πρίγκιπα George και τα σχόλια των βασιλικών θαυμαστών

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε ο πρίγκιπας George.

MissBloom TEAM
Πρίγκιπας William - Πρίγκιπας George Splash News / Ideal Image

Η Kate Middleton τον Μάρτιο στάθηκε με θάρρος και αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της. Μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας William εμφανίζεται μόνος όπου χρειάζεται, διότι τα παιδιά τους έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Kate Middleton | Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που έχει δώσει στα παιδιά της

Το Σαββατοκύριακο όμως, ο πρίγκιπας George έκανε μία σπάνια εμφάνιση, φυσικά στο πλευρό του πατέρα του, πρίγκιπα William. Μπαμπάς και γιος έχουν κοινή αγάπη για τα σπορ και έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο Wembley για τον τελικό Κυπέλλου της Αγγλίας.

Πρίγκιπας William και πρίγκιπας George στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της Kate Middleton

Μάλιστα, ο πρίγκιπας William ήταν και αυτός που έδωσε τα μετάλλια, αλλά και το Κύπελλο στους μεγάλους νικητές, οι οποίοι ήταν οι παίκτες της Manchester United.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι στην ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram, δεν υπάρχει καθόλου ο πρίγκιπας George σε καμία φωτογραφία. Η απουσία του 10χρονου πρίγκιπα από τον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους βασιλικούς θαυμαστές και σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr