Follow us

Kate Middleton | Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που έχει δώσει στα παιδιά της

Μήπως πρέπει να την ακολουθούμε και εμείς;

MissBloom TEAM
Kate Middleton The Prince and Princess of Wales

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis.

Θέμα συζήτησης η εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλία προσπαθεί να μεγαλώνει τα παιδιά του σαν να είναι μία φυσιολογική οικογένεια και σαν όλα τα παιδάκια που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, ο William με την Kate έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν εκείνοι τα παιδιά τους στο σχολείο και να τα κρατούν μακριά από τα media και τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε αποφασίσει από το πρώτο της παιδί κιόλας ότι δεν θα φοράνε τα παιδιά της διάσημες μάρκες στα ρούχα και θα κάνει ανακύκλωση και στα δικά τους ρούχα.

Kate Middleton | Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που έχει δώσει στα παιδιά της

Η Kate Middleton είναι μια μαμά που προσπαθεί να μαθαίνει στα παιδιά της ό,τι μπορεί και μάλιστα μία από τις συμβουλές της είναι να δοκιμάζουν τα παιδιά της. Μάλιστα όπως η ίδια αγαπάει τα αθλήματα, έτσι θέλει και τα παιδιά της να μαθαίνουν.

Τον Οκτώβρη του 2023, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλώντας με κάποιους μαθητές στο πανεπιστήμιο του Nottingham Trent είπε πει: "Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο ήταν μία από αυτές τις τέλειες ευκαιρίες να δοκιμάσω νέα χόμπι. Λάτρευα να δοκιμάζω νέα πράγματα και να προκαλώ τον εαυτό είτε αυτό είναι στα σπορ, είτε στη μουσική, είτε στις τέχνες. Είναι ένα πράγμα που κάνουν και τα παιδιά μου, να δοκιμάζουν νέα πράγματα”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr