Follow us

Η Meghan Markle με vintage Chanel, Dior και Lanvin σκουλαρίκια - Η απίστευτη συλλογή της

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Η Δούκισσα του Σάσεξ διαθέτει μία υπέροχη γκαρνταρόμπα που θα θέλαμε να έχουμε οι περισσότερες γυναίκες. Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της με τα φορέματα με τις cut out λεπτομέρειες, τα 90s σύνολά της και τα μοναδικά κομμάτια που υπογράφουν ταλαντούχοι σχεδιαστές.

Kατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού της στη Νιγηρία, η Meghan Markle ενθουσίασε τις θαυμάστριες της με τη συλλογή από τα bold και vintage σκουλαρίκια της.

Η Μeghan με vintage Dior

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι σε δεξίωση που έλαβε χώρα στην Abuja, εντυπωσίασε φορώντας ένα στράπλες μάξι φόρεμα του brand St Agni Studio, που συνδύασε με τις Aquazzura ‘So Nude 105’ γόβες και χρυσά κοσμήματα.

Συνδύασε το διαμαντένιο Ariel Gordon βραχιόλι της με το Love βραχιόλι του οίκου Cartier και επίσης με το Lorraine Schwartz's 'Against Evil Eye’ bracelet. Τα ολόχρυσα vintage σκουλαρίκια της ήταν τα Gold Tone Love Knot, του οίκου Dior.

Vintage Lanvin

H Meghan συνδύασε άψογα το Heidi Merrick μάξι φόρεμά της με τα χρυσά κοσμήματα της. Ξεχωρίσαμε τα Lanvin Couture σκουλαρίκια της με αμέθυστο και κρυστάλλους.

Vintage Chanel

Τον περασμένο Απρίλιο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan συμμετείχαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση που είχε ως σκοπό τη χρηματική ενίσχυση του σωματείου Sentebale. Η Meghan είχε φορέσει ένα μεταξωτό ιβουάρ φόρεμα που συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα Aquazzura. Τα μαλλιά της είχε πιασμένα πίσω, αναδεικνύοντας μοναδικά τα υπέροχα Chanel vintage σκουλαρίκια της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ