Follow us

Oprah Winfrey | Παραδέχεται τη συμβολή της στη διαμόρφωση της τοξικής κουλτούρας της δίαιτας

"Θέλω να γνωστοποιήσω ότι έχω υπάρξει μία σταθερή παρουσία σε αυτή την κουλτούρα της δίαιτας" ανέφερε αρχικά η Oprah Winfrey.

MissBloom TEAM
Oprah Winfrey

Η Oprah Winfrey έχει επηρεάσει τις ζωές εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η επίδρασή της όμως δεν είχε πάντα θετικό πρόσημο και το γνωρίζει και η ίδια. Μιλώντας σε μία ειδική εκπομπή στο YouTube με τίτλο Making the Shift παραδέχτηκε τη συμβολή της στην τοξική κουλτούρα της δίαιτας. Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου, συμμετείχαν και οι ηθοποιοί Rebel Wilson και Amber Riley.

Η 70χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πώς ένιωθε για τον εαυτό της και πώς τα ακραία στάδια του να χάσει βάρος κατέληξαν να αντανακλώνται στους άλλους μέσα από την εκπομπή της.

"Θέλω να γνωστοποιήσω ότι έχω υπάρξει μία σταθερή παρουσία σε αυτή την κουλτούρα της δίαιτας" ανέφερε αρχικά η Oprah Winfrey. "Μέσα από τις πλατφόορμες μου, μέσα από το περιοδικό, μέσα από τις εκπομπές λόγου που έκανε επί 25 χρόνια και online, έχω μεγάλη συμβολή σε αυτό. Δεν μπορώ να πω πόσες εκπομπές για απώλεια βάρους και μεταμορφώσεις έχω κάνει και είναι η βάση από τότε που δουλεύω στην τηλεόραση".

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr