Η Αντελίνα Βαρθακούρη τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τους τελευταίους μήνες έχει επιστρέψει δυναμικά στο Instagram και μοιράζεται αρκετές στιγμές της.
Κούκλα με καστανά μαλλιά | Η Αντελίνα Βαρθακούρη μας δείχνει την πανέμορφη κόρη της, Λιόνα
Πρόσφατα και με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε για τη διατροφή της, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μία συνταγή για μπιφτέκια που κάνει για τις κόρες της.
Πιο συγκεκριμένα λέει: "Βάλτε σε ένα multi λίγη βρώμη (με το μάτι την βάζω). Προσθέτω στο multi με τη βρώμη λίγο γάλα. Οι ποσότητες έχουν να κάνουν με την ποσότητα του κιμά. Και τέλος βάζουμε μία ντομάτα και χτυπάμε για λίγο μέχρι να σπάσει η βρώμη, αλλά όχι να γίνει εντελώς χυλός. Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Αν το ανακατέψω μ' ένα κουταλάκι, από κάτω έχει κάτσει η βρώμη σε κομματάκια”.
Και συμπληρώνει: "Έχω πάρει άπαχο, μοσχαρίσιο κιμά και τον έχω ανακατέψει με τη βρώμη, το γάλα και την ντομάτα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Προσθέστε στον κιμά ένα αυγό, μουστάρδα, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για μισή με μία ώρα. Όσο ο κιμάς ξεκουράζεται στο ψυγείο, σε ένα κατσαρολάκι βάλτε λίγο νεράκι και τσιγαρίστε το κρεμμύδι χωρίς λάδι.. Μόνο νερό μέχρι να γυαλίσει, αφήστε το να κρυώσει. Όταν κρυώσει και το κρεμμύδι, προσθέστε το στον κιμά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα”.
"Ψήστε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που βλέπετε σε αντικολλητικό τηγάνι με καθόλου λάδι ή το ελάχιστο δυνατό και όταν έχουν πάρει χρώμα σβήστε με χυμό λεμονιού. Σε όλη αυτή τη διαδικασία γυρνάτε τα μπιφτέκια για να πάρουν χρώμα. Μόλις πιουν το λεμόνο, ενώ συνεχίζεται το ψήσιμο, προσθέστε λίγο νεράκι αναλόγως την ποσότητα των μπιφτεκιών. Περίπου το πάχος ενός με δύο δάχτυλα και περιμένετε να πιουν και το νεράκι” έγραψε κλείνοντας η Αντελίνα Βαρθακούρη.