Πριγκίπισσα της Ουαλίας | Πιστός συνεργάτης της βασίλισσας επιλέχθηκε για να είναι κοντά της

Στην εμφάνιση του ο William στα βραβεία BAFTA αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, αναφέροντας ότι λυπήθηκε που δεν μπόρεσε να παραστεί στην απονομή, τονίζοντας ότι "λατρεύει τα BAFTA".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μία αλλαγή στο προσωπικό της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton προχώρησαν στην πρόσληψη του αντισυνταγματάρχη Tom White που εργαζόταν για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, για τη θέση του προσωπικού γραμματέα τους. Η θέση ήταν κενή από τον Οκτώβριο του 2022 μετά την αποχώρηση της Hannah Cockburn-Logie.

Ο White εργάστηκε για τη βασίλισσα και στάθηκε στο πλευρό της μέχρι τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022.

Τον προηγούμενο μήνα, ο πρίγκιπας William προσέλαβε επίσης τον πρώην κυβερνητικό διπλωμάτη, Ian Patrick ως ιδιωτικό γραμματέα. Αυτή την περίοδο η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκουράζεται στο σπίτι της, μετά από το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα στο οποίο υποβλήθηκε. Μέχρι το Πάσχα δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στην εμφάνιση του ο William στα βραβεία BAFTA αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, αναφέροντας ότι λυπήθηκε που δεν μπόρεσε να παραστεί στην απονομή, τονίζοντας ότι "λατρεύει τα BAFTA".