Follow us

Ο πρίγκιπας William εμφανίζεται εξαιρετικά πιεσμένος

H ψυχολογία του πρίγκιπα William και η συνείδηση της ευθύνης που έχει

WILLIAM

Ο πρίγκιπας William εμφανίζεται εξαιρετικά πιεσμένος και να σηκώνει "στους ώμους του τα βάρη όλου του κόσμου", όπως αναφέρεται στο βρετανικό Hello! Από τη στιγμή της διάγνωσης του καρκίνου του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου και την έναρξη του κύκλου θεραπειών του, ο μεγαλύτερος γιος του, θα τον εκπροσωπεί στα δημόσια καθήκοντά του και αν χρειαστεί, θα τον διαδεχτεί στο βρετανικό θρόνο. Παράλληλα στέκεται στο πλευρό της συζύγου του, Kate Middleton που βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης μετά από σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα. "Νομίζω ότι ο William έχει συνειδητοποιήσει ότι το βάρος του κόσμου είναι στους ώμους του. Θα γίνει βασιλιάς κάποια στιγμή", αναφέρει ο βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson στο βρετανικό Hello! Kαι συνεχίζει: "Θα πρέπει να αισθάνεται όπως ακριβώς ένιωθε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 25 ετών".

Πατέρας και γιος, όλο αυτό το διάστημα, επικοινωνούν τακτικά, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Αυτή την περίοδο ο μονάρχης βρίσκεται στο Sandringham, William, ενώ η Kate Middleton δεν αναμένεται να εμφανιστεί δημόσια πριν από το Πάσχα. Το βασιλιάς Κάρολος παρέστη στην κυριακάτικη λειτουργία με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, ευχαρίστησε με ένα μήνυμα τον κόσμο για την υποστήριξή του.

"Θα ήθελα να εκφράσω ένα εγκάρδιο ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που δέχτηκα τις τελευταίθες ημέρες. Και όσοι έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο θα γνωρίζουν ότι τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι μεγάλη παρηγοριά και κουράγιο. Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω ότι το γεγονός ότι μοιράστηκε τη διάγνωσή μου δημόσια βοήθησε το κοινό να καταλάβει τι δουλειά γίνεται από όλους εκείνους τους οργανισμούς που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και της οικογένειές τους, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η εκτίμηση που έχω σε εκείνους σε όλη μου τη ζωή για την ακούραστη φροντίδα τους και αφοσίωσή τους έχει μεγαλώσει μετά από την προσωπική μου εμπειρία, Charles R".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ