MrBeast | Ο πιο διάσημος YouTuber του κόσμου είναι 25 ετών και πολύ φιλάνθρωπος

Δωρίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε κάθε επεισόδιο, αναλαμβάνει να πληρώσει δίδακτρα για να φοτήσουν νέοι στο πανεπιστήμιο και χτίζει πηγάδια με πόσιμο νερό στην Αφρική. Σήμερα έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο James Stephen Donaldson γνωστός ως MrBeast είναι μόλις 25 ετών αλλά έχει πάνω 204.000.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Donaldson, άρχισε να κάνει βίντεο από 12 ετών και στα 13 είχε φτιάξει ήδη το δικό του κανάλι με το όνομα "mr.beast 6000". Το 2015 έφτασε τους 10.000 συνδρομητές. Μέχρι τότε είχε ανεβάσει συνολικά περίπου 450 βίντεο. Το 2017 έβγαλε ένα βίντεο το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες (5εκ προβολές σε 2 μέρες).

Κάπου εκεί άρχισε να καταλαβαίνει πως για να πετύχει κάτι "μεγάλο" πρέπει να είναι πρωτότυπο. Τον Μάρτιο του 2017, που είχε φτάσει πλέον τους 800.000 συνδρομητές, έκανε ένα βίντεο που έδινε φιλοδώρημα 100$ σε διανομείς πίτσας. Από τότε άρχισαν τα βίντεο τα οποία περιελάμβαναν πολλές χρηματικές δωρεές .

Σήμερα ο προϋπολογισμός του MrBeast ξεπερνά πλέον το ένα εκατομμύριο δολάρια ανά βίντεο. Τα χρήματα αυτά ο YouTuber τα βγάζει από το ίδιο το YouTube, τις διαφημίσεις και διάφορα συμβόλαια χορηγιών. Δημοσιεύει ένα βίντεο περίπου κάθε εβδομάδα, το οποίο έχει συνήθως διάρκεια από 10 έως 30 λεπτά.

Πάντα τα βίντεο του έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πάντα έχουν κάτι πρωτότυπο. Άλλοτε καλεί τους φίλους του σε ένα γιοτ αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ή φτιάχνει ένα επεισόδιο με παιχνίδια αλά "Squid Game”.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr