Follow us

Josh Hartnett | O ηθοποιός που έφυγε από το Χόλιγουντ για να βρει τον εαυτό του

Από την ερωτική του ζωή πέρασαν οι Rihanna, Scarlett Johansson, Kirsten Dunst και Sienna Miller. Αλλά εκείνος είπε "όχι" σε όλα γιατί ήθελε να ζει κανονικά.

MissBloom TEAM
josh Splash

Η καριέρα του εκτοξεύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90. Από το 1998 μέχρι το 2010 περίπου, ο Josh Hartnett ήταν παντού: Διαφημίσεις, εξώφυλλα και πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες Pearl Harbor, 40 Days and 40 Nights, Βlack Hawk Down, Sin City.

Το Χόλιγουντ ήταν στα πόδια του. Ωστόσο κάποια στιγμή γύρω στο 2010, κουρασμένος από τη δημοσιότητα, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μινεσότα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή αφού όπως είπε ένιωθε πως δεν μπορούσε να εμπιστευθεί κανέναν στο Λος Άντζελες και πως η υπερβολική δημοσιότητα τον κούρασε.

Απέρριψε το ρόλο του Superman στην ταινία του Brian Singer Superman Returns, αφού δεν ήθελε να τον θυμούνται ως Superman. Το ίδιο έκανε και για τον ρόλο του Spider-Man. Αυτό που μετάνιωσε ήταν το όχι στον Christopher Nolan, για να πρωταγωνιστήσει στο reboot του Batman.

Προτίμησε εκείνη την εποχή να παίξει σε ανεξάρτητες παραγωγές. Κι αυτό γιατί αισθανόταν πως ο τρόπος που λειτουργεί το Χόλιγουντ, είχε αρχίσει να διαβρώνει την αγάπη του για το σινεμά. Μπορεί να συμμετέχει σε κάποιες ταινίες και να έχει αφοσιωθεί και στην σκηνοθεσία, αλλά δεν θέλησε να ξαναγυρίσει στην προ 20ετίας δόξα του.

Sex symbol με αισθήματα

Μία συνήθης απορία των φαν του κινηματογράφου είναι πάντα το πώς γίνεται να πραγματοποιούνται τόσο αληθοφανείς ερωτικές σκηνές χωρίς να υπάρχει από πίσω το παραμικρό συναίσθημα. Όποιον ηθοποιό και αν ρωτήσεις θα σου πει πως μπορεί να το διαχωρίσει και ότι εκείνη τη στιγμή απλώς είναι σε μια κατάσταση όπου δεν είναι ο εαυτός του. Αν ωστόσο έκανες την ερώτηση προς τον Hartnett η απάντηση θα ήταν πολύ διαφορετική.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ