Follow us

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας σε σπάνια κλικ με τη σύντροφό του

Ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο 23χρονος Αχιλλέας είναι σε μία όμορφη σχέση με την 22χρονη Ιζαμπέλα Μασενέ.

H σχέση τους μετρά περίπου δύο χρόνια και τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Ιζαμπέλα κρατούν την προσωπική ζωή τους, μακριά από τα φώτα της διασημότητας και σπάνια μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες.

Μία ευχάριστη εξαίρεση έκανε ο Αχιλλέας με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, που είναι dj, μοντέλο και κληρονόμος του Net- a - Porter. H Ιζαμπέλα είναι κόρη της Ναταλί Μασενέ που το 2000 ίδρυσε το Net-a-Porter, το πρώτο designer fashion portal.

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο Αχιλλέας φαίνεται να ανταλλάσει τρυφερές αγκαλιές και φιλιά με την αγαπημένη του. "Χρόνια πολλά Bella. Είμαι ο μεγαλύτερος σου φαν", έγραψε.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας σε σπάνια κλικ με τη σύντροφό του

FAN

Για το κορίτσι της υπόθεσης τώρα. Είναι η 22χρονη κοπέλα του Αχιλλέα, DJ, μοντέλο, με καλές σχέσεις με την αδερφή του και τη μητέρα του, και το κερασάκι στην τούρτα: είναι η κληρονόμος του Net-a-Porter.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η κόρη της επιχειρηματία Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian, και που έχει ιδρύσει το Net-a-Porter, ένα designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000, που μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε ένας online προορισμός για high-end fashion ρούχα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ