Follow us

Είδαμε "Το προξενιό της Ιουλίας" - Αξίζει να δεις τη νέα σειρά του Alpha;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος παρακολούθησε την πρεμιέρα της σειράς "Το προξενιό της Ιουλίας" και γράφει τις πρώτες εντυπώσεις του.

Το Προξενιό

Πρεμιέρα έκανε ακόμα μια μεγάλη παραγωγή μυθοπλασίας, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Alpha. "Το προξενιό της Ιουλίας" θα μεταδίδεται, με τον παρόντα προγραμματισμό τρεις φορές την εβδομάδα, φιλοδοξώντας να συμπληρώσει ένα success story που έχτισε ο Alpha, τα τελευταία χρόνια, για την prime time ζώνη του.

Δεν είναι ότι δεν ξέρουμε τι πάει να πει "σειρά" εποχής και μάλιστα με ερωτικό δράμα στο επίκεντρο. Ωστόσο, εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από αυτό που περίμενα. Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη, #ToProxenio του Alpha μεταφέρει τη δραματική ιστορία της νεαρής Ιουλίας στη μικρή οθόνη, με την υπογραφή του Διονύση Παναγιωτάκη στην παραγωγή. Πρόκειται για μια μεγάλη, ακριβή παραγωγή, που τοποθετείται μεν στο παρελθόν -τη δεκαετία του '60- αλλά έχει πολύ σύγχρονη εικόνα, όμορφα πρόσωπα και καλές ερμηνείες.

Από το καστ ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους πολλοί ηθοποιοί. Η εκθαμβωτική Ευγενία Ξυγκόρου και ο πολύ καλός Δημήτρης Σέρφας σε κερδίζουν εξαρχής, ενώ ο Μελέτης Ηλίας στον ρόλο του "σκληρού" αντίζηλου του νεαρού ζευγαριού σε πείθει εκ πρώτης όψεως για όσα θα ακολουθήσουν. Στις "κακές" της ιστορίας, η Ελισάβετ Μουτάφη είναι αποστομωτική ως απολυταρχική μητέρα της πρωταγωνίστριας και η Άννα Μάσχα έδωσε από την πρώτη στιγμή το "στίγμα" της ηρωίδας της. Την ίδια στιγμή σημαντική είναι και η παρουσία της Πέγκυς Τρικαλιώτη στο καστ του "Προξενιού", που επανέρχεται στην τηλεόραση με έναν σημαντικό ρόλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ