Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η ωραιότερη (αδημοσιεύτη) φωτογραφία από το γάμο της

"Mi Amor", έγραψε η Κωνσταντίνα για το σύζυγό της και επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Spyropoulou

Έναν χρόνο έγγαμου βίου συμπλήρωσαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στο δημαρχείο της Βούλας, παρουσία εκλεκτών φίλων και αγαπημένων συγγενών.

Η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στον γιο τους, Βλάσση και έλαμπε από ευτυχία μέσα από μία chic λευκή δημιουργία που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα. Με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η Κωνσταντίνα μοιράστηκε μία πολύ όμορφη και αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη την ημέρα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η ωραιότερη (αδημοσιεύτη) φωτογραφία από το γάμο της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο The 2night show και στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη που έκανε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

"Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα.

Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: "ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: "να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ.

Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: "δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά.", δήλωσε η παρουσιάστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr