Follow us

Ο Simu Liu απάντησε στους ισχυρισμούς περί αντιπαράθεσης με τον Ryan Gosling

Υπήρξε τελικά αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ηθοποιών;

MissBloom TEAM
Ryan Gosling Splash News / Ideal Image

Ο Simu Liu αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι είχε έντονη διαφωνία με τον Ryan Gosling κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την προώθηση της ταινίας "Barbie".

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται μια εκδοχή του Ken στην επιτυχημένη εμπορικά ταινία της Greta Gerwig συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου στον Καναδά τον περασμένο μήνα και πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τον Ryan Gosling, ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον Ken.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει τον Liu να γλιστράει αθώα το χέρι του γύρω από τη μέση του Gosling ενώ πόζαραν μαζί.

Ωστόσο, ο Gosling φαίνεται ότι ζήτησε από τον Liu να απομακρύνει το χέρι, λέγοντας: "Μη με κρατάς εκεί, φίλε. Θέλω να πω, θέλεις να σε αγγίξω έτσι;"

Ο Liu απάντησε: "Ω, είναι πολύ τρυφερό; Εντάξει".

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο με πολλούς να καταλήγουν βιαστικά στο συμπέρασμα ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν κάποιας μορφής αντιπαράθεση.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς ο Liu σε ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την εκδήλωση στο Instagram Stories με τον Gosling δίπλα του, στην οποία χαμογελά.

"Είναι ο καλύτερος άνθρωπος από κάθε άποψη, ειδικά όταν αστειεύεται μαζί μας στο κόκκινο χαλί και στο πλατό, μεταδίδοντας σε όλους την ενέργεια του Ken" έγραψε. Και πρόσθεσε: "Τώρα ας επιστρέψουμε στα θέματα που έχουν σημασία, όπως η υποστήριξη των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων μας που αγωνίζονται για δίκαιους μισθούς!".

Ο Liu έκανε αναφορά στις απεργίες του Σωματείου Σεναριογράφων και του Σωματείου Ηθοποιών που συνεχίζονται και εδώ και εβδομάδες στο Χόλιγουντ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr