"Έχω τα παιδιά από την Κυριακή ως την Τετάρτη..." | Χείμαρρος ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Όλα όσα αποκάλυψε ο frontman των "Onirama" για τη συνεπιμέλεια, το ποσό της διατροφής και τις διαρροές στα μέσα ενημέρωσης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία αφοπλιστικά ειλικρινή και εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή "Το Πρωινό". Ο frontman του συγκροτήματος "Onirama" μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά λεπτομέρειες.

Θοδωρής Μαραντίνης | "Αθωώθηκα, έδωσα το ποσό που είχα δεσμευθεί να δώσω"

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια, που όπως χαρακτηριστικά λέει δεν έχασε, στο ποσό της διατροφής που πληρώνει αλλά και στις διαρροές που γίνονται στα μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιο είναι το ποσό που έχει μέχρι στιγμής δώσει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως κάθε εβδομάδα, έχει τα παιδιά από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής δήλωσε πως δεν ήθελε ποτέ του να φτάσουν τα πράγματα στις δικαστικές αίθουσες υπογραμμίζοντας πως έχουν καταθέσει και τα παιδιά τους. Είπε ακόμα πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καλή μητέρα ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως o ίδιος έχει ταλαιπωρηθεί ψυχικά από την όλη κατάσταση.

"Δεν θυμάμαι πόσα είναι τα δικαστήρια. Ίσως να είναι λιγότερα από επτά. Εγώ απάντησα σε μία αίτηση που έγινε από την άλλη πλευρά. Η απόφαση αυτή βγήκε πριν από 6 μήνες, αν ήθελα εγώ να κάνω κάτι σημαία, θα είχα βγει μόνος μου ή θα είχα βρει ένα άλλο τρόπο να το κάνω. Είναι λίγο περίεργο πώς έξι μήνες μετά, μου δημιουργείται αυτή η απορία, μία απόφαση που βρίσκεται στα δικά μου χέρια, στης Σίσσυς τα χέρια, στους δικηγόρους μας, πώς ξαφνικά ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ. Που σημαίνει ότι κάποιος έχει διαρρεύσει κάτι. Δεν ήθελα εγώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς και δεν το διέρρευσα εγώ."

"Έγιναν δύο δικόγραφα, η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα, τα οποία απορρίφτηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο και εγκρίθηκε το ένα. Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Στην πράξη, αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά, έδωσε μία ισοπαλία. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια και θα κινηθώ νομικά ξανά. Αυτό ήταν ασφαλιστικά μέτρα, για μία προσωρινή διαδικασία. Υπάρχει κι άλλη διαδικασία. Κι επειδή είπατε ότι έχει τελεσιδικήσει, που ήταν πάλι εσφαλμένο, δεν έχει τελεσιδικήσει, που σημαίνει ότι σε αυτή τη φάση δεν έχασα κάτι. Εγώ απλά διεκδικώ κάτι, δεν έχασα κάτι."

"Παίρνω τα παιδιά την Κυριακή το πρωί και τα παραδίδω την Τετάρτη, είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι της μαμάς τους. Η συνεπιμέλεια σημαίνει οι άνθρωποι που αποφασίζουν για τα σημαντικά και τα μη σημαντικά θέματα των παιδιών. Τα οικονομικά ορίζονται από την οικονομική δύναμη του κάθε γονέα και τα έξοδα των παιδιών. Ο χρόνος δεν έχει σχέση με τη συνεπιμέλεια. Θεώρησα μετά από κάποιο σημείο, ότι δικαιούμαι να συμμετέχω για τα παιδιά μου, όπως συμμετείχα στα 12 χρόνια γάμου αυτόματα στην απόφαση που θα πάνε τα παιδιά, αν θα κάνουν γαλλικά, δικαιούμαι να έχω λόγο σε αυτό, ή αν θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην πρέπει να παρακαλέσω."

"Ποτέ δε σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Ακόμα και την περίοδο του covid που ο δικός μου κλάδος και όλοι οι συναφείς κλάδοι πάθαμε τεράστια ζημιά, δεν ήταν για έναν και δυο μήνες, συνέχισα να πληρώνω διατροφή."

"Εκείνη την περίοδο είτε δανείστηκα, είτε πούλησα, είτε εκποίησα πράγματα, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, βρήκα τον τρόπο στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1500 ευρώ. Στη χειρότερη στιγμή μου. Μπορεί να μην έπαιρνε το ποσό που είχε οριστεί, όσο άδικο και αν το θεωρώ αλλά έμπαινε η διατροφή."

"Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ, οπότε δε δέχομαι να ακούσω στον δρόμο – με πληγώνει πάρα πολύ – από δημοσιογράφους ή εκπομπές που παίρνουν κάποια πληροφορία- δε ξέρω πως την παίρνουν – ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή."

"Η Σίσσυ είναι πάρα πολύ καλή μάνα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η συνεπιμέλεια μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ένα σημείο μηδέν στο οποίο δυο άνθρωποι υποχρεούνται να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους και να προσπαθήσουν να συνεννοηθούν."

"Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο. Ήταν μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη με βάσει τα όσα τέθηκαν δικαστικά. Ποτέ οι γονείς δεν είναι παρόντες σε αυτή τη διαδικασία, ούτε ξέρουμε τι είπαν. Είναι πολύ στενάχωρο το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν ξέρω και το γιατί γίνεται όλο αυτό."

"Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ διαφορετικά. Είχαμε μια πολύ καλή συνεννόηση χωρίζοντας, χωρίσαμε συναινετικά, συμφωνήσαμε, κάποια τα βρήκαμε εύκολα, κάποια δύσκολα, προσπαθήσαμε πάνω σε αυτό και ξαφνικά, με το που τέθηκε το θέμα της συνεπιμέλειας, γίνεται όλο αυτό."

"Έχω ταλαιπωρηθεί ψυχικά από όλο αυτό και τα παιδιά μου. Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Ή θα πρέπει να μιλήσω, ή θα πρέπει να εκθέσω ανθρώπους.", είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ :