Follow us

Μαρία Δαρσινού | Η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Σλούκα ποζάρει με μαγιό και δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα βρέθηκε χθες βράδυ στο ΣΕΦ.

MissBloom TEAM
Κώστας Σλούκας και σύζυγος Instagram

Στο Final-4 της Euroleague προκρίθηκε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας με 84-72 τη Fenerbahçe στο ΣΕΦ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γεμάτοι χαρά και περηφάνια, ενώ τα social media γέμισαν -δικαίως- με φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα.

Μεταξύ των φιλάθλων ήταν φυσικά και η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες γράφει τη δική του ιστορία στο παρκέ. Η Μαρία Δαρσινού, η αγαπημένη σύζυγος του μπασκετμπολίστα, μοιάζει να είναι πάντοτε στο πλευρό του Κώστα Σλούκα υποστηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα. Έτσι και χθες βράδυ, η Μαρία Δαρσινού δε σταμάτησε να αναρτά στο Instagram της εικόνες από τον αγώνα και το νικητήριο αποτέλεσμα τονίζοντας μεταξύ άλλων πόσο περήφανη είναι για τον σύζυγό της ο οποίος κατάφερε 22 πόντους και 6 ασίστ.

Μαρία Δαρσινού | Η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Σλούκα ποζάρει με μαγιό και δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως εκτός από υποστηρικτική, η σύζυγος του Κώστα Σλούκα είναι και άκρως γοητευτική ενώ διατηρεί ένα καλλίγραμμο και δυνατό σώμα, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από την τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε στα social media της.

Μαρία Δαρσινού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr