Brendan Fraser | "Για τους άλλους ήμουν απλώς ένα κρέας που περπατάει" - Η τραγική ιστορία του ηθοποιού που έκανε το πιο δυνατό comeback 20 χρόνια μετά

Το μεγάλο comeback του ηθοποιού με την ταινία "Φάλαινα" οφείλεται στη δύναμη της ψυχής του να κλείσει ένα δύσκολο κεφάλαιο σχεδόν 20 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Brendan Fraser ήταν ένας ακόμα νεαρός, κούκλος ηθοποιός του Χόλιγουντ που τα στούντιο παραγωγής που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για τις ταινίες τους. H τριλογία ταινιών "Η μούμια" έκαναν τον ηθοποιό από την Ινδιανάπολη γνωστό στο ευρύ κοινό. Παράλληλα με ρομαντικές κομεντί κι ελάχιστους δραματικούς ρόλους ο Fraser ζούσε ανοδική πορεία στην καριέρα και την προσωπική του ζωή τη δεκαετία του '90.

Σταθμός στη ζωή του στάθηκε η ταινία George of the Jungle, μία αμφιβόλου ποιότητας κωμωδία, για την οποία ο Fraser έπρεπε να χτίσει σούπερ, καλογυμνασμένο κορμί και να εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε πλάνο μόνο με ένα εσώρουχο. Ξαφνικά βίωσε το πώς αντικειμενικοποιείται ένας άνθρωπος και ευτελίζεται μόνο σε ένα σώμα κατάλληλο για σεξ. Η εμπειρία αυτή τον συντάραξε. "Είδα στην ταινία τον εαυτό μου σαν ένα κρέας που περπάταγε, κι έτσι με έβλεπαν και οι άλλοι" είπε σε συνέντευξή του στο GQ.

Έκτοτε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση καθώς ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε όχι μόνο να ξεχειλίσει το ποτήρι, αλλά να το ρίξει κάτω.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr