Follow us

Φάρα Φόσετ: Μια θυελλώδης σχέση, ο γάμος που δεν πρόλαβε να γίνει και ένα πρόωρο τέλος

Έγινε το απόλυτο σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '70, μέσα από την τηλεοπτική σειρά Οι Άγγελοι του Τσάρλι. Η ζωή της ζωηρή σαν το θελκτικό χαμόγελό της.

MissBloom TEAM
Farrah Fawcett ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γεννήθηκε ως Φέραχ Λένι Φόσετ (Ferrah Leni Fawcett) στις 2 Φεβρουαρίου 1947 στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας. Ήταν η νεώτερη από τις δύο κόρες μιας πλούσιας και θρησκευόμενης οικογένειας, με γαλλικές, αγγλικές και ινδιάνικες ρίζες. Ο πατέρας της ήταν πετρελαιοπαραγωγός και η μητέρας της νοικοκυρά. Σπούδασε σε καθολικό σχολείο και στα 17 της, το 1964, ανακηρύχθηκε Μις Τέξας, έχοντας εν τω μεταξύ αλλάξει το μικρό της όνομα από Φέραχ σε Φάραχ. Τον επόμενο χρόνο γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, καθώς ένας ατζέντης που είδε φωτογραφίες της την έπεισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλιγουντ.

Ξεκίνησε με διαφημιστικά και το 1968 έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην τηλεόραση, σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς "I Dream of Jeannie" ("Το Τζίνι και η Τζίνυ" στα ελληνικά). Συνέχισε τις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη και κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος συνδέθηκε ερωτικά με τον ηθοποιό Λι Μέιτζορς (γεν. 1939), τον οποίον παντρεύτηκε το 1973. Χώρισαν το 1979 και πήραν διαζύγιο το 1982.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ