Follow us

Ο Βασιλιάς Κάρολος απευθύνει πρόσκληση στους Sussexes για την τελετή Στέψης παρά το ντοκιμαντέρ

Παρά τα όσα αποκαλύπτουν ο Harry και η Meghan στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο Βασιλιάς κρατά τις ισορροπίες.

MissBloom TEAM
καρολος Splash news/Ideal images

Ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να προσφέρει κλαδί ελιάς στον Harry και στη Meghan, καθώς, σύμφωνα με πηγές, πρόκειται να τους απευθύνει επίσημη πρόσκληση στην τελετή στέψης του. Παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ του Netflix, στο οποίο οι Sussexes αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους πίσω από κλειστές πόρτες.

Ακόμη δεν έχουν αποστελεί οι επίσημες προκλήσεις για την ιστορική τελετή που θα σφραγίσει και επίσημα τη μεγάλη μετάβαση στη Βασιλεία έπειτα από 70 χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, ο Βασιλιάς ενημέρωσε τον γιο του και τη σύζυγό του πως θα είναι ευπρόσκεκτοι.

Ο Βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί να κρατήσει τις ευαίσθητες ισορροπίες παρότι πληθαίνουν οι φωνές στο περιβάλλον του που τού ζητούν να αφαιρέσει τον τίτλο από τους Sussexes.

Getty Images

Στο μεταξύ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιτελούν τα καθήκοντά τους ακολουθώντας απαρέγκλιτα το πρόγραμμά τους, χωρίς να σχολιάζουν ή να δίνουν οποιαδήποτε λαβή που θα ανατροφοδοτούσε τη συζήτηση για όσα ισχυρίζονται ο Harry και η Meghan.

Μάλιστα λέγεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα σχεδιάζουν να διοργανώσουν φέτος για τα Χριστούγεννα το μεγαλύτερο πάρτυ που έχει λάβει χώρα τα τελευταία 5 χρόνια. Στο οποίο δεν προβλέπεται να παρευρεθούν ο Harry και η Meghan.

Οι γαλαζοαίματοι και βέβαια η οικογένεια θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο Sandringham μαζί με τον Βασιλιά.

Στο μεταξύ το Παλάτι σχεδιάζει διεξοδικά την Τελετή Στέψης που λέγεται πως θα είναι πολύ πιο μοντέρνα. Για τον λόγο αυτό ο Βασιλιάς και η σύζυγός του επισκέφθηκαν πρόσφατα το Westminster Abbey προκειμένου να διαπιστώσουν ποιο θα ήταν το καλύτερο σχέδιο για εκείνη τη μέρα.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ