Follow us

H Αγοραστή Αρβανίτη με λαμπερό crop top | H σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση ξέρει πώς να απογειώσει μία casual βραδινή εμφάνιση

Η ηθοποιός παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Φιλιά, Όσκαρ…", στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της.

MissBloom TEAM
Θανάσης Τσαλταμπάσης-Αγοραστή Αρβανίτη Instagram @agorasti_arvaniti

Η Αγοραστή Αρβανίτη είναι μία κοπέλα που έχει αποδείξει πολλές φορές, μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της, πως έχει το δικό της στιλ το οποίο και υποστηρίζει μέχρι τέλους.

Θανάσης Τσαλταμπάσης | Η σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη και το σέξι αθλητικό λουκ της

Η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση έκανε μία δημόσια εμφάνιση απογειώνοντας για ακόμη μία φορά το casual look. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε χθες το βράδυ στο Θέατρο Αθηνών και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Φιλιά, Όσκαρ…" όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της. Η ηθοποιός επέλεξε για αυτή της την εμφάνιση ένα casual outfit το οποίο αναβάθμισε με ένα λαμπερό crop top. Για την ακρίβεια, η σύντροφος του ηθοποιού συνδύασε τη μαύρη ψηλόμεση, τζιν φούστα της με ένα αστραφτερό μπλουζάκι και έντονο κόκκινο κραγιόν.

Με λυτά τα ξανθά της μαλλιά και με ένα μεγάλο, λαμπερό χαμόγελο στα χείλη, η Αγοραστή Αρβανίτη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Θανάση Τσαλταμπάση.

H Αγοραστή Αρβανίτη με λαμπερό crop top | H σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση ξέρει πώς να απογειώσει μία casual βραδινή εμφάνιση
Αγοραστή Αρβανίτη
Αγοραστή Αρβανίτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ