Follow us

Η Εριέττα Μανούρη με μαγιό | Η ηθοποιός του Σασμού διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz

H σύντροφος του Αναστάση Ροϊλού είναι ένα ταλαντούχο και πολύ εντυπωσιακό κορίτσι.

MissBloom TEAM
Εριέττα Μανούρη Instagram

Η Εριέττα Μανούρη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Ant1 "Άγριες Μέλισσες", τότε που υποδυόταν τη μητέρα των τριών πρωταγωνιστριών. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός, μέσα από τον εν λόγω ρόλο κέρδισε αναγνωρισιμότητα αλλά και έναν μεγάλο έρωτα αφού τα τελευταία χρόνια, είναι σε σχέση με τον Αναστάση Ροϊλό.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μας συστήνει την αδερφή της | Η ομοιότητα των δύο κοριτσιών πραγματικά εντυπωσιάζει

Η Εριέττα Μανούρη είναι 27 ετών και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές "Γυναίκα χωρίς όνομα", "Άγριες Μέλισσες", "Αγγελική" και "Σασμός" ενώ έχει κάνει πετυχημένες δουλειές και στο θέατρο. Είναι όμορφη, γλυκιά και ταλαντούχα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή είχε μία ιδιαίτερη αγάπη για τη γυμναστική, κάτι που φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Εριέττα Μανούρη έκανε ενόργανη ρυθμική γυμναστική έξι ολόκληρα χρόνια, σε αγωνιστικό μάλιστα επίπεδο, ενώ έπαιζε και βόλλεϋ.

Loading...

Στις περισσότερες φωτογραφίες τη βλέπουμε να χαμογελάει ενώ πολύ συχνά, η νεαρή ηθοποιός ποζάρει με μαγιό. Η Εριέττα Μανούρη είναι δίχως αμφιβολία, ένα όμορφο και δροσερό, καλοκαιρινό κορίτσι.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ