Αχιλλέας Γλύξμπουργκ | Ο γοητευτικός αδελφός της Μαρίας Ολυμπίας έχει James Dean vibes

Ο 21χρονος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στα χνάρια της αδερφής του, Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ, φαίνεται πως βαδίζει ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ. Ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και ο λόγος, είναι ολοφάνερος.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το royal look που μπορείς να αναδημιουργήσεις με κομμάτια της ντουλάπας σου

Ο 21χρονος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην καμπάνια του Zadig & Voltaire κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του στο χώρο της μόδας. Μάλιστα, τον γοητευτικό νεαρό είδαμε χθες στο Instagram της αδερφής του, η οποία τον απαθανάτισε με την κάμερα της. Με χαλαρό στιλ, φορώντας ένα καλοκαιρινό κοστούμι με λεπτή ρίγα, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ πόζαρε πιο όμορφος και cool από ποτέ, με τις γωνίες του προσώπου του να "κόβουν" την ανάσα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την αδερφή του, Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, στην οποία έδειχναν πιο όμορφοι και εντυπωσιακοί από ποτέ.

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal έχουν αποκτήσει 5 παιδιά. Πρωτότοκη και μοναδική κόρη τους είναι η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος, ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης Γλύξμπουργκ.