Follow us

Τζώρτζια Κεφαλά | Θρήνος για την τραγουδίστρια των "Μπλε" - Βαφτισιμιός της ο 21χρονος Ερμής που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

"Είμαι η νονά, η πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος".

Τζώρτζια Κεφαλά NDP

Θλίψη προκάλεσε στην Ήπειρο η είδηση του θανάτου του 21 μόλις ετών Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου που "έχασε" τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών, την Κυριακή 30/1 στα Τζουμέρκα.

Η κηδεία του άτυχου Ερμή, που αποτελούσε μέλος της εθνικής ομάδας ορειβατικής αναρρίχησης, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 01/02, με την οικογένειά του να του λέει το "τελευταίο αντίο" μέσα σε κλίμα βαριάς θλίψης.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν στην κηδεία ήταν και η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μπλε. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, ήταν η νονά του άτυχου νέου:

"Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδάκια. Τώρα είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του 21χρονου Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου.

Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, η πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Άλλωστε δεν υπάρχει και καμία στήριξη ποτέ.

Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, πραγματικά να διαλυθεί και να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά; Γιατί ποτέ δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση", είπε μεταξύ άλλων.

Το σχετικό βίντεο παρακάτω

Posted by Georgia Kefala on Tuesday, February 1, 2022

Τζώρτζια Κεφαλά | Θρήνος για την τραγουδίστρια των "Μπλε" - Βαφτισιμιός της ο 21χρονος Ερμής που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ