Follow us

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη | Οι εμφανίσεις τους στο δέκατο live του J2US

Τα εντυπωσιακά looks της βραδιάς.

MissBloom TEAM
j2us_gr Instagram @j2us_gr

Για δέκατη συνεχόμενη εβδομάδα, το Just the 2 of Us κάνει παρέα σε όλους τους τηλεθεατές με μία βραδιά γεμάτη από μουσική, χιούμορ και λάμψη. Στο συγκεκριμένο live μάλιστα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές, αφού τα ζευγάρια άλλαξαν παρτενέρ και δεν υπάρχει αποχώρηση.

Εκτός από τους καλεσμένους και τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις των κυριών που βρίσκονται στην κριτική επιτροπή. Η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται στο backstage του show δημιούργησαν για ακόμα μία φορά πολύ λαμπερές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μία ψηλόμεση, metallic παντελόνα με μαύρο, lingerie top με δαντέλα και ένα velvet, πολύχρωμο σακάκι, ενώ η Μαρία Μπακοδήπου επέλεξε ένα mini, εμπριμέ φόρεμα με ντεκολτέ. Η Βίκυ Σταυροπούλου φόρεσε ένα custom made φόρεμα του brand, Parabita, ενώ η Κατερίνα Στικούδη έκλεψε τις εντυπώσεις με το mini, μαύρο φόρεμα της που είχε cut outs, τα οποία αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των κυριών

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ