Follow us

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Έκαναν μαζί διακοπές το καλοκαίρι που μας πέρασε;

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού και πλέον ζουν τον έρωτα τους ανενόχλητοι.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης NDP

Η διάσημη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη μετά το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και πλέον ζουν τον έρωτα τους ανενόχλητοι. Για καιρό, βέβαια, κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τώρα φαίνεται να νιώθουν πιο άνετοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν μερικές ημέρες σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά στιγμιότυπα σε κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Ερμού.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα ''RealLife'' και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς ''Άγριες Μέλισσες'' και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια, που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Το ζευγάρι είχε ένα βαρκάκι και πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χαλαροί και επισκέπτονταν μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Πέρα, όμως, από την Εύβοια όμως, οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και στην Κρήτη την περίοδο, που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά "Κομάντα και Δράκοι" και η Δέσποινα Βανδή για το ''My Greece''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ