
Το βράδυ της Πέμπτης και μετά από πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Κάρολαιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη κοπέλα και μητέρα ενός μωρού 11 μηνών.
Μετά από την ανακοίνωση και από την αστυνομία, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που θέλησαν να κάνουν κάποια ανάρτηση για το τραγικό συμβάν, ενώ ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Ανάμεσα σε αυτούς η Καίτη Γαρμπή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ναταλία Γερμανού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Δανάη Μπάρκα, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σίσσυ Χρηστίδου.
Δες περισσότερα στο Yupiii.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr