Follow us

Σπάνια φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου με τον σύζυγό της, τον κοσμηματοπώλη Μάνο Στρατάκη

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια του wine bar που μόλις άνοιξε ο σύντροφος της ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λέχου Μάνος Στρατάκης NDP

Η Κατερίνα Λέχου κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά πρόσφατα ήταν αναπόφευκτο να κάνει μια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, τον κοσμηματοπώλη Μάνο Στρατάκη, στα εγκαίνια του wine bar που άνοιξε ο τελευταίος στην Αθήνα.

Ονομάζεται Manouka, από ένα γηγεγές καλλωπιστικό φυτό της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και βρίσκεται στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Utopia, κοντά στην Καπνικαρέα της οδού Ερμού, με υπέροχη θέα από τη μία πλευρά στην Ακρόπολη και από την άλλη στο Λυκαβηττό.

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης είναι μαζί εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, παντρεμένοι τα τελευταία επτά. Σε συνέντευξή της η ηθοποιός έχει πει για τη σχέση τους: "Με τον γάμο αλλάζει η σχέση προς το καλύτερο, γίνεται πιο βαθιά και καλύτερη. Μια σχέση περνάει φάσεις, απόσταση, δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι διακυμάνσεις αλλιώς θα βαριόμουν. Μια σχέση δεν μετριέται στις χαρές αλλά στις λύπες. Είδα τον Μάνο πώς αντιδράει στην αρρώστια, στην κακοτυχία, στα απλά πράγματα της καθημερινότητας".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ