Follow us

Golden Globes Hair: Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των σταρ

Ποιο χτένισμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον; Ποια παίρνει επάξια την Χρυσή Σφαίρα για τα «Καλύτερα Μαλλιά»; Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Golden Globes Hair: Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των celebrities

Ποιο χτένισμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον; Ποια παίρνει επάξια την Χρυσή Σφαίρα για τα «Καλύτερα Μαλλιά»;


Το κόκκινο χαλί του Beverly Hilton Hotel γέμισε από εντυπωσιακές παρουσίες που δεν προσπάθησαν να ξεχωρίσουν μόνο με τα ρούχα τους αλλά και μέσω των χτενισμάτων τους. Τα διαφόρων ειδών up-dos μάζεψαν τις περισσότερες ψήφους ενώ το faux bob και οι χαλαρές μπούκλες ακολούθησαν. Δες παρακάτω τα καλύτερα χτενίσματα, όπως εντοπίσαμε:



[gallery ids="71425,71426,71428,71429,71431,71432,71434,71435,71436,71438,71439,71440,71442,71443,71444,71447,71448,71449,71452,71453"]

Το Loose updo με όγκο όπως της Amber Heard. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Ο όγκος στο πάνω μέρος του κεφαλιού, το οποίο απαιτεί πολύ κρεπάρισμα και μεγάλη ποσότητα προϊόντων styling.

Το One sided χτένισμα όπως της Kaley Cuoco. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Οι πολύ περιποιημένες blended αποχρώσεις ombre. Αποτελεί ένα εύκολο χτένισμα που σε σώζει ανά πάσα στιγμή.

Το faux bob της Cate Blanchett. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: H σοβαρότητα που αποπνέει ένα τέτοιου είδους χτένισμα, ικανό να μεταμορφώσει κάθε επίσημη εμφάνιση.

Οι χαλαρές μπούκλες της Jessica Chastain. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Τα μισά πιασμένα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού που προσφέρουν girlie χαρακτήρα και αφήνουν το κάθε πρόσωπο να αναδειχτεί.

Το στολισμένο ρομαντικό updo της Zooey Deschanel. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Το λουλούδι που στολίζει το γλυκό χτένισμα και σε ταξιδεύει νοερά σε ανοιξιάτικες ημέρες (που έρχονται μάλιστα σύντομα).

Η βαθιά χωρίστρα της Emma Roberts. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Το αυστηρό πιάσιμο που μεταμορφώνει το πρόσωπο σε λευκό καμβά με τα γαλάζια σκουλαρίκια να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το καρέ με όγκο της Hayden Panettiere. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: H μοντέρνα εκδοχή ενός καρέ, το οποίο με αρκετή δόση styling, γίνεται αμέσως επίσημο και απόλυτα sexy.

Oι αφέλειες της Heidi Klum. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Δεν της ταιριάζουν καθόλου αλλά και ούτε στο ύφος της βραδιάς. Ωστόσο, είναι μια καλή ιδέα για ανανέωση, προς-το-τέλος-χειμώνα κούρεμα!

Το εντυπωσιακό updo της Julias Roberts. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Από μπροστά μας προϊδεάζει ότι πρόκειται για έναν παλιομοδίτικο μπανάνα-κότσο. Όμως δεν είναι! Είναι ένας απλός κότσος και αυτό μας αρέσει πολύ.

Το a la garcon κούρεμα της Jennifer Lawrence. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Της πάει πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε, το έκανε δικό της αμέσως και εύγε!

Το ponytail της Μαρία Μενούνος. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Η αυστηρότητα ενός κατά τα άλλα απλού χτενίσματος που ωστόσο ίσως θα περιμέναμε να είχε αυτό το «κάτι» που θα το έκανε να ξεχωρίσει.

Το ombre της Olivia Wilde. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: H καλύτερη τεχνική για τις εγκυμονούσες. Μεταξύ άλλων, ταιριάζει απόλυτα στα χρώματά της ενώ τονίζει τις καμπύλες του προσώπου της.

Το νέο (και ταυτόχρονα παλιό) χτένισμα της Reese Witherspoon. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Παρότι η τάση του ασύμμετρου καρέ έχει φύγει, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε με τις λεπτές αφέλειες και το κατάλληλο μήκος να την κάνει πιο μοντέρνα από ποτέ.

Το faux bob με μπούκλα της Taylor Swift. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Το έχουμε ξαναδεί πολλάκις από την ίδια, αλλά μας αρέσει τόσο η retro αισθητική του που δεν μπορούμε να μην το ξεχωρίσουμε.

Το «πρόχειρο» updo της Uma Thurman. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Μα είναι τόσο πρόχειρο και όμως τόσο επίσημο!

Η χαμηλή αλογοουρά της Sandra Bullock. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Τόσο σέξι, τόσο απλό, τόσο επίσημο, τόσο από όλα που μόνο αγάπη έχουμε να του προσφέρουμε. Αποτελεί χτένισμα-χαμαιλέοντας και προσαρμόζεται σε όλες τις ώρες της ημέρας.

Το τόσο φρέσκο απλό πιάσιμο της Emma Watson. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Kαι την διαφορά μαζί, τι ήταν; Τα ανέμελα τουφάκια που αγκάλιαζαν το πρόσωπο και το «ντροπαλό» σινιόν που κερδίζει, πάντα, μα πάντα!

Το χτένισμα μπαλαρίνας της Zoe Saldana. Αυτό που κλέβει την εντύπωση: Δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και γι΄αυτό απαιτεί προσοχή. Γυναίκες με ωραίους ώμους και καρέ είναι το target group στο οποίο απευθύνεται.

And the Golden Globe goes to: Μακράν στην Amy Adams. Μας γύρισε στην δεκαετία του '70 με ένα ρομαντικό χτένισμα που είχε ως βασικό χαρακτηριστικό τις πλεξίδες, μέσα στον χειμώνα. Όσο για το πίσω μέρος;

Μας καθήλωσε!!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr