Follow us

Ποιό είναι το μυστικό ομορφιάς της Berenice Bejo;

Η οικοδέσποινα του 65ου Φεστιβάλ των Καννών αποκαλύπτει...

berenicebejomustikoomorfias


Η οικοδέσποινα του 65ου Φεστιβάλ των Καννών αποκαλύπτει...


Την Berenice Bejo την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία της στην ταινία του 2011 “The Artist” και φέτος θα την απολαύσουμε ως οικοδέσποινα του Φεστιβάλ των Καννών.

Η παρουσία της είναι πάντα διακριτική αλλά και ταυτόχρονα επιβλητική. Τι κάνει την Berenice να ξεχωρίζει; Η ίδια απαντάει ότι το μυστικό της είναι η απλότητα. Και η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός δεν έχει ποτέ τραβήξει την προσοχή επάνω της φορώντας ένα υπερβολικό φόρεμα ή έχοντας ένα βαρύ μακιγιάζ.

Η 36χρονη ηθοποιός αναφέρει στην συνέντευξή της στην εφημερίδα Le Figaro ότι δεν της αρέσει να υπερβάλλει. Θεωρεί ότι η απλότητα είναι συνώνυμο της κομψότητας και εμείς θα συμφωνήσουμε.

“Μια γυναίκα δεν πρέπει να υπερβάλει με το make-up για να κερδίσει την προσοχή του άντρα” δηλώνει ενώ περιγράφει τι χρησιμοποιεί αυτή για μια ιδανική και επίσημη εμφάνιση: “Λίγο ροζ gloss, μια γραμμή eyeliner στο πάνω περίγραμμα του ματιού και στο μισό κάτω, λίγο ρουζ, και μάσκαρα”.

Η προτεινόμενη για βραβείο Όσκαρ Berenice Bejo προτείνει ότι πάντα είναι καλύτερα να αποφεύγονται “το πολύ make up, το πολύ στημένο μαλλί και τα πολλά κοσμήματα μαζί”.

Εσύ συμφωνείς με την άποψη της;


Δες επίσης:
Τι κοινό έχουν η Natalie Portman και η Berenice Bejo;
Ποιόν θα κρίνει ο Jean Paul Gaultier;
Η L’Oreal Paris γιορτάζει 15 χρόνια ως η επίσημη make-up artist του Φεστιβάλ Καννών
Φεστιβάλ Καννών: Δες τις πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ