Follow us

Zendaya | Τα 3 διαφορετικά beauty looks της στο Met Gala δίχασαν το κοινό

Πρωτότυπα και ιδιαίτερα μεν, όχι ευρέως αποδεκτά δε.

zendaya splash news / ideal image

Και ενώ οι φαντασμαγορικές τουαλέτες (τρεις στον αριθμό) τις οποίες άλλαξε η Zendaya κατά τη διάρκεια της βραδιάς του Met Gala να συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα και να κέρδισαν τις εντυπώσεις, δεν συνέβη ακριβώς το ίδιο με τα beauty looks που επέλεξε να τις συνοδεύσουν. Ή τουλάχιστον, υπήρξαν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το αν αναδείκνυαν τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, μιας και το μακιγιάζ ήταν αρκετά αντισυμβατικό και καθόλου κλασικό και αναμενόμενο.

Met Gala 2024 | Οι εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Ο λόγος, για αρχή, για το πρώτο makeup look, που ταίριαξε ιδανικά με την Maison Margiela by John Galliano τουαλέτα που έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι. Το μακιγιάζ ωστόσο ήταν το ίδιο που είδαμε πρόσφατα στο haute couture show του ίδιου οίκου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού για τις S/S '24. Και λογικό, μιας και το porcelain skin με τα πολύ λεπτά φρύδια και το θεατρικό μακιγιάζ με τις μπορντό / μαύρες σκιές στα μάτια, τα vampire lips και το "χλωμό" σχεδόν αποτέλεσμα στο υπόλοιπο πρόσωπο ήταν ακριβώς αυτό το makeup look που είχε θεωρήσει ιδανικό ο creative director για να αναδείξει τις εξίσου θεατρικής έμπνευσης δημιουργίες του.

Zendaya | Το girly χτένισμά της με λευκό φιόγκο θα αντιγραφεί όσο κανένα άλλο φέτος

Zendaya | Τα 3 διαφορετικά beauty looks της στο Met Gala δίχασαν το κοινό

Ήταν κάτι ωστόσο που ταίριαζε στη Zendaya; Το αναμφισβήτητα όμορφο πρόσωπό της μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, όμως πολλοί θεώρησαν ότι δείχνει ακόμα πιο όμορφη με ελάχιστο, ως και καθόλου, μακιγιάζ.

Όσο για τις επόμενες εμφανίσεις, η Zendaya εξέπληξε τους πάντες όταν εμφανίστηκε ξαφνικά με μια κατάμαυρη vintage μακριά τουαλέτα, δημιούργημα επίσης του Jogh Galliano στην Givenchy εποχή του, το 1996. Αυτό που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το headpiece στα μαλλιά της που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πελώριο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, τυλιγμένα σε κατάμαυρο τούλι, δημιούργημα του Philip Treacy για τον Alexander McQueen πίσω στο 2006. Αν και εξαιρετικά πρωτότυπο και περίτεχνο, δεν είναι σίγουρο ότι έτυχε ευρείας αποδοχής από τους θαυμαστές της, αφού έκρυβε αρκετά το πρόσωπό της.

zendaya

Όσο για την τρίτη και τελευταία της εμφάνιση με μάξι λευκή τουαλέτα με γκλίτερ, δια χειρός Celia Kritharioti, το beauty look της ήταν το πιο απλό σε σχέση με τα προηγούμενα απλά χωρίς... φρύδια. Εδώ η star υιοθέτησε ένα άλλο αμφιλεγόμενο trend που είναι τα bleached brows, τα ξανοιγμένα, αόρατα θα λέγαμε, φρύδια που μετά βίας διακρίνονται. Αυτό το trend είτε θα το λατρέψεις είτε θα το μισήσεις - δεν υπάρχει ενδιάμεση οδός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ