
Ήρθε η ώρα να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές σε παπούτσια από επώνυμες μάρκες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το bazaar συνεχίζεται!
Τα καταστήματα SAGIAKOS διοργανώνουν το καλύτερο bazaar επώνυμων παπουτσιών με εκπτώσεις έως και 70%. Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα των άκρων σου με την καλοκαιρινή κολεξιόν, και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κάνες οικονομία.

Το bazaar ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε bazaar τιμές και μέσω του e-shop!


Καστόρ peep toe γόβα Sagiakos, 99 ευρώ, Ροζ σουέντ πλατφόρμα Paris Hilton, 65 ευρώ, Λουστρίνι peep toe γόβα Sagiakos, 99 ευρώ

Μποτάκι Byblos, 39 ευρώ. Μπαλαρίνα Μοschino, 49 ευρώ. Καστόρινο πέδιλο Naturino, 39 ευρώ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr