Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ανέβασε ξανά τις topless φωτογραφίες της που κατέβασε το Instagram

Νιώθει "Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς" και αναρωτιέται εύλογα "ποιο είναι το λάθος με ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα Instagram";

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για λογαριασμό του Style Me Up.

Έτσι, η 33χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο, έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους φίλους της εκεί, αλλά και να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Φυσικά δεν λείπει και η δημοσίευση φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τα περνάει.

Loading...

Loading...

Ανάμεσα σε αυτές και μερικές λήψεις της στις οποίες δεν φορά μπλούζα, παραμόνο το τζιν παντελόνι της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το Instagram έριξε τις φωτογραφίες της αυτές, οπότε τις δημοσίευσε ξανά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ανέβασε ξανά τις topless φωτογραφίες της που κατέβασε το Instagram

Αφού πόσταρε τις topless εικόνες, έγραψε με χιούμορ αλλά και εύλογη απορία στη λεζάντα της: "Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς. Ποιο είναι το λάθος με ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα Instagram";

Loading...

Θυμίζουμε ότι και η Madonna έχει αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν, με topless φωτογραφίες της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ