Follow us

Νονοί και Βαφτιστήρια | Οι διάσημες κουμπαριές στην ελληνική showbiz

Ποιοι διάσημοι έχουν πνευματική συγγένεια;

MissBloom TEAM
Νονοί και Βαφτιστήρια NDP

Αρκετοί celebrities έχουν αποφασίσει τη φιλία τους να την πάνε στο επόμενο στάδιο και να ενωθούν με πνευματική συγγένεια, μιας και έχουν γίνει κουμπάροι από βάφτιση.

Έτσι με αφορμή το Πάσχα, ψάξαμε όλους τους διάσημους που έχουν γίνει κουμπάροι.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι κουμπάρα τόσο με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είναι η νονά του Άγγελου Λάτσιου, όσο και με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία είναι η νονά της Βαλέριας Λάτσιου.

Νονοί και Βαφτιστήρια | Οι διάσημες κουμπαριές στην ελληνική showbiz

Η Δέσποινα Βανδή είναι κουμπάρα με τον Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι κουμπάροι με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιας και ο δημοσιογράφος έχει βαφτίσει τον μεγάλο γιο του ζευγαριού, Γιάννη Λιάγκα.

Νίκος Χατζηνικολάου-Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας

Ο Παύλος Σταματόπουλος έχει αρκετές κουμπαριές στην εγχώρια showbiz. Ο ίδιος έχει βαφτίσει με την Τζένη Μπότση τον μοναχογιό της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρο, ενώ είναι νονός και του δεύτερου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελο.

Η Ναταλία Γερμανού είναι η νονά του γιου του Γιώργου Τσαλίκη, Χάρη Τσαλίκη.

Η Μαρία Μπεκατώρου πέρα από κουμπάρα στον γάμο της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, είναι και η νονά της μοναχοκόρης τους, Ελένης.

Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν ανταλλάξει κουμπαριές, μιας και ο παρουσιαστής έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της παρουσιάστριας, ενώ εκείνη ήταν μια από τις νονές του μοναχογιού του.

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Ρούλα Κορομηλά είναι η νονά της Μαριτίνας Ντενίση, κόρης της Μιμής Ντενίση.

Ανταλλαγή κουμπαριάς έχουν κάνει και ο Γιώργος Λιανός με τον Γιάννη Βαρδή. Ο πρώτος επέλεξε στον δεύτερο για νονό του μικρότερου γιου του, Ιάσονα. Ο Γιάννης Βαρδής έκανε τον φίλο του νονό της κόρης του, Κατερίνας.

Ο Νίνο και ο Θάνος Πετρέλης γνωρίζονται από το Fame Story 1 και αποφάσισαν να επισφραγίσουν τη φιλία τους με μια κουμπαριά, μιας και ο ΝΙΝΟ είναι νονός της πρώτης κόρης του Πετρέλη.

Μαρία Μενούνος - Μαριέττα Χρουσαλά - Καλομοίρα

Η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μαρία Μενούνος και η Καλομοίρα είναι πολύ καλές φίλες και αποφάσισαν πέρα από φίλες να γίνουν και κουμπάρες. Η Μαρία Μενούνος είναι η νονά της κόρης της Μαριέτας Χρουσαλά, ενώ η ίδια είναι νονά της κόρης της Καλομοίρας.

Κουμπάρες είναι και η Αθηνά Οικονομάκου με τη Βάσω Λασκαράκη, καθώς η δεύτερη είναι μία από τις νονές του Μάξιμου Μιχόπουλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ