Follow us

To jumpsuit από τη Mango που θα φορέσεις πρωί και βράδυ φέτος την άνοιξη

Η ολόσωμη φόρμα που θα φοράς ξανά και ξανά

To jumpsuit από τη Mango που θα φορέσεις πρωί και βράδυ φέτος την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς, εάν μας ρωτήσεις ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας θα απαντήσουμε πρωτίστως εκείνα τα οποία είναι διαχρονικά και η αγορά τους είναι κυριολεκτικά επένδυση. Ύστερα θα αναφέρουμε εκείνα που μας έχουν κερδίσει λόγω της άνεσης, της πρακτικότητας αλλά και της ευκολίας τους να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια αλλά και να αποτελούν εκείνα το βασικό staple του look μας. Τέτοια, ready-to-go items, είναι αναμφίβολα τα φορέματα ενώ ακριβώς την επόμενη θέση διεκδικούν τα stylish jumpsuits.

Τα jumpsuits, ή αλλιώς ολόσωμες φόρμες, μπορούν να συνδυάσουν τα αγαπημένα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα φορέματα ενώ τα jumpsuits μας προσφέρουν ακόμη περισσότερο το χαρακτηριστικό της άνεσης αλλά και του coolness. Η άνοιξη είναι μια από τις ιδανικότερες εποχές για να επιλέξεις ένα κομψό και άνετο jumpsuit καθώς η θερμοκρασία σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με τα αξεσουάρ που επιθυμείς χωρίς να σε απασχολήσει με ποιο πανωφόρι θα συνδυάσεις το look σου ολοκληρώνοντας το εύκολα με ένα blazer ή μία ζακέτα.

Στην αγορά μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία σε jumpsuits τα οποία πρόκειται να καλύψουν κάθε γούστο και στιλ για spring looks, εξυπηρετώντας μας στο να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο σύνολο. Strapless, one shoulder ή κοντομάνικα, τα jumpsuits πρόκειται να σου χαρίσουν ένα ιδιαίτερο, μοντέρνο και άνετο outfit για τις περιστάσεις που επιθυμείς η stylish διάθεση σου να συμβαδίζει με την ανάγκη σου για άνεση.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή της Mango ανακαλύψαμε το jumpsuit που πρόκειται να φορέσεις τόσο τις πρωινές ώρες της καθημερινότητας σου όσο και στις casual βραδινές εμφανίσεις σου. Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε την κοντομάνικη denim ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση η οποία μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους στιλ αξεσουάρ αλλά και πανωφόρι. Μπορείς να τη φορέσεις με flat παπούτσια όπως μπαλαρίνες, loafers, mules ή εσπαντρίγιες όπως και με ψηλοτάκουνα για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Γόβες, πλατφόρμες, slingback heels αλλά και ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες είναι κάποιες από τις επιλογές σου.

Το jumpsuit από τη Mango

To jumpsuit από τη Mango που θα φορέσεις πρωί και βράδυ φέτος την άνοιξη
Ολόσωμη φόρμα τζιν κοντομάνικη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ